Nieuws

Knuffel kraamcadeau

knuffel kraamcadeau myhummy

Hoe leuk is het om een knuffel als kraamcadeau te geven? Dat snappen wij als geen ander, want wij zien ze dagelijks onze winkel verlaten. Op weg naar kersverse moeders die profiteren van een knuffel waar zij, maar ook de baby écht iets aan hebben.

Kraamcadeau knuffel: met functie

Kijk…een kraamcadeau ontvangen is altijd leuk. Maar hoe vaak is dit nu echt nuttig? Hydrofiele luiers, een mooie luiertaart of een schattig speentje…

Handig natuurlijk, maar tegelijkertijd ook producten die je zelf wel kunt aanschaffen.

De kraamtijd is vrij heftig en je gaat hoogstwaarschijnlijk een stuk minder slapen. Hier hebben wij een oplossing voor.

Knuffels met white noise, lampje en trillingen. De knuffels hebben een magisch hart met meerdere functies. Zo kun je kiezen uit geluiden die bijvoorbeeld een hartslag nabootst of het geluid van de baarmoeder.

Super herkenbaar voor de baby en dus ook een grote kans dat hij of zij hier rustig van wordt.

De kraamcadeau knuffels die wij aanbevelen

Voor moeder & baby

Het fijne van deze knuffels is dat je kleintje er niet alleen een nieuw vriendje bij heeft. Door het hartje zorg je namelijk dat de baby rustiger is en blijft. Dit is een aangename bijkomstigheid in een toch wel zware beginperiode van vooral jonge ouders.

Het geluid van myHummy herinnert kinderen aan de geluiden uit de buik van hun moeder. Daarom vinden ze het zo fijn om bij hem in slaap te vallen. Ze voelen zich veilig, kalm en gaan naar dromenland.

De buik van het konijn kan zachtjes worden verlicht met licht in twee warme kleuren: wit of rood. Wel zo handig als het wat donkerder is.
Wanneer het hartje is uitgeschakeld, schakelt het magische hart over naar de slaapsensormodus – het mechanisme wordt weer ingeschakeld wanneer de baby begint te huilen of als er geluid in de omgeving is.

Bovendien zendt het myHummy-mechanisme trillingen uit die doen denken aan hartslagen, zodat je kindje de indruk krijgt in de armen van hun moeder te liggen.

Het hartje leeg? Gelukkig geen gedoe met batterijen, want dit 5-1 hartje laad je eenvoudig op via USB.

pasgeboren baby met een knuffel konijn
Check dit schattige kleintje met ons knuffelkonijn 🥰

Vragen?

Heb je vragen over één van onze knuffels? Stel ze gerust door te mailen naar info@myhummy.nl. Wil je een persoonlijk berichtje toevoegen aan je knuffel, omdat het een kraamcadeau is? Dat kan ook. Vul dit dan in bij de opmerkingen tijdens het afronden van je bestelling, of stuur ons nog even apart een mailtje.

Dan zorgen wij voor de rest!