Wat is myHummy?

MyHummy is geen gewone knuffelbeer. We hebben het specifiek ontworpen om de jongsten een rustige slaap te geven. Ons geluidsapparaat produceert “witte ruis”. Deze geluiden zijn bekend bij onze baby’s omdat ze lijken op de geluiden waardoor de baby omgeven wordt in de baarmoeder gedurende 9 maanden. Dat is de reden dat deze geluiden zo kalmerend en fijn voor onze baby’s zijn.

Waar worden de myHummy beren geproduceerd?

Tenzij anders aangegeven op de betreffende productdetail pagina, wordt de productie van myHummy artikelen uitgevoerd in Europa (Polen).

Van welke stof zijn de dekentjes geproduceerd?

Alle myHummy dekentjes zijn gemaakt van polyester en katoen.

Hoe zijn de knuffels gemaakt?

Onze knuffels zijn gemaakt van minky stof, erg zacht en veilig voor een baby. Deze stof is ook anti-allergeen en stimuleert de zintuigen van de baby.

Wat is het verschil tussen de verschillende beren?

Het verschil tussen onze beren is alleen hun grootte en ontwerp.

PROBLEEMOPLOSSING

Mijn geluidsapparaat stopt niet met hummen!

Als u een myHummy met slaapsensor heeft besteld, heeft deze ook een non-stop functie. Deze wordt geactiveerd met drie klikken op de knop. Wellicht heeft u deze per ongeluk geactiveerd. Schakel a.u.b. het geluidsapparaat uit met een klik (ong. 2 sec.). Zodra u het geluidsapparaat weer aanzet (met één klik), zal deze automatisch aan gaan in de slaapsensor modus, één uur lang hummen, en dan langzaamaan stiller worden tot het overgaat in de standby modus. Als uw kind huilt, begint te bewegen, of uitgebreid beweegt, zal het automatisch weer inschakelen gedurende een uur met het laatst gespeelde geluid.

De slaapsensor/de non-stop functie werkt niet

Om deze twee speciale functies te gebruiken, verzoeken wij u eerst om te checken of u een myHummy met slaapsensor heeft besteld en ontvangen. U kunt onze slaapsensor apparaten herkennen aan de turquoise kleur van het apparaat. Als dit niet het geval is, check dan uw bestelling om er zeker van te zijn dat u myHummy MET slaapsensor heeft besteld of neem contact op met onze klantenservice.

Kan ik het standaard geluidsapparaat vervangen met eentje met een slaapsensor?

Elke vervanging van een artikel is in het algemeen mogelijk gedurende de tijd dat u beroep kunt doen op uw recht tot herroeping. Onze huidige herroepingsbeleid kan gevonden worden in onze webshop. Deze wordt u ook getoond alvorens u de bestelling afrond en is toegevoegd aan het eind van de bevestigingsmail van uw bestelling. Nadat de uiterste datum van de overeengekomen herroepingsperiode is verlopen, is een vervanging die binnen uw garantie valt mogelijk. Mocht u verdere vragen hebben, twijfel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice.

Mijn geluidsapparaat slaat af na enkele minuten

Zulke storingen komen vaak voor als de batterijen te zwak zijn. Als het probleem ook voorkomt met nieuwe batterijen, neem dan a.u.b. contact op met onze klantenservice.

Het hummende geluid is niet duidelijk!

U kunt onze productvideo op onze Facebook pagina bekijken onder ”Video’s” en de geluiden vergelijken met uw apparaat.

Het “witte ruis” is geluid dat ons als volwassenen in eerste instantie niet geruststelt. Voor onze baby is het echter erg fijn. Het zijn de geluiden die ons kind gedurende 9 maanden in de baarmoeder gehoord heeft. Mocht u vragen hebben, twijfel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice.

GEBRUIK EN WERKING

Hoe lang heeft mijn kind de myHummy nodig om in slaap te vallen?

 Dit is aan jouw kleintje! Sommige kinderen zijn langer aan hun myHummy gehecht en anderen korter. Velen houden ook van hen te houden als hun geliefde teddybeer, zelfs wanneer ze de rustgevende geluiden van myHummy niet langer nodig hebben. Volgens de feedback van ouders stoppen de meeste kinderen met het gebruik van hun myHummy wanneer ze er klaar voor zijn.

Welke myHummy is de juiste voor mijn kind?

De juiste myHummy voor jouw baby is afhankelijk van het slaapgedrag van je baby. Als je baby alleen problemen heeft met het in slaap komen, dan is de myHummy met standaard geluidsapparaat voldoende. Heb je echter een baby die ‘s nachts vaak wakker wordt, dan raden we de myHummy mascotte met slaapsensor aan.

Wat is de beste leeftijd om met myHummy te beginnen?

Elke baby is anders, dus myHummy slaaphulp kan voor het eerst worden gebruikt in elk stadium tussen de geboorte en 3 jaar oud. We hebben ook veel positieve feedback ontvangen van ouders van oudere kinderen. Zelfs sommige volwassenen kunnen de witte en roze ruis van myHummy gebruiken. Het is nooit te laat voor een myHummy!

Ik heb een tweeling! Heb ik een of twee myHummy beren nodig?

In het begin, wanneer uw kleintjes in nabijgelegen babybedjes slapen, kunt u een enkele myHummy-beer gebruiken. De slaapsensor is gevoelig genoeg om harde geluiden op te vangen, zoals een baby die huilt of jammert, zelfs wanneer deze niet direct naast het bed van uw baby staat. Houd er echter rekening mee dat onze beren de neiging hebben om de favoriete metgezel van een baby te worden. Naarmate je baby’s ouder worden, zullen ze waarschijnlijk elk hun eigen myHummy willen hebben!

Wat voor witte ruis produceren de myHummy beren?

Al onze myHummy knuffels produceren vijf verschillende typen “witte ruis”. De myHummy beren zonder slaapsensor hebben twee haardroger geluiden, intra-uteriene geluiden met hartslag, zee golven en regenval. De productvariaties met slaapsensor hebben slechts één haardroger geluid in plaats van twee, maar imiteert daarnaast ook het stofzuigergeluid.

Werkt witte ruis ook voor oudere kinderen?

Eigenlijk hebben we al een heleboel positieve ervaringen met 3-jarigen en ouderen. Van tevoren raden we aan het uit te proberen met een haardroger. Als uw kind kalmer wordt, kunt u aannemen dat dit ook zo zal werken met onze myHummy beren.

Kan ik luisteren naar het “witte ruis” voor het aanschaffen?

U kunt een handleiding video vinden op onze myHummy Facebook pagina onder “Video’s”, en ook op YouTube. De verschillende geluiden worden gepresenteerd.

Witte ruis imiteert het achtergrondgeluid die door baby’s waargenomen wordt in de baarmoeder. Al de omgevingsgeluiden die je duidelijk hoort worden verzacht door de hartslag van de moeder, het ademen en de circulatie van het vruchtwater worden gedeeltelijk vervormd voor de baby. Zelfs als de moeder in een stille omgeving was, was de baby nooit in een stille sfeer in de baarmoeder. 

Technisch gezien is “witte ruis” een geluidsmix die elke frequentie binnen het bereik van het menselijk gehoor in gelijke hoeveelheid bevat. In andere woorden, het is een mix van geluiden, van hoge en lage tonen en elk geluid daar tussenin. De combinatie van verschillende tonen zorgt ervoor dat andere tonen verloren gaan. Onze hersenen hebben moeite met het onderscheiden van deze frequenties door het “continue geluid” hiervan, en dus is het geluid van de omgeving minder duidelijk. Het is waar dat witte ruis lijkt op het geluid van een TV of radio, maar het achtergrondgeluid zoals die van een wasmachine, een stofzuiger, een ventilator of waterval kan ook vallen onder de term “witte ruis” en slapen vergemakkelijken voor zowel volwassenen als baby’s.

Zal mijn baby verslaafd raken aan witte ruis?

Dit is een zorg die veel ouders delen. Op basis van slaapdeskundigen en onze eigen ervaring is er echter geen dergelijk risico. Witte ruis kan gemakkelijk worden afgebouwd als uw baby klaar is, bijvoorbeeld door het volume nacht na nacht geleidelijk te verlagen. Het is vermeldenswaard dat witte ruis andere geluiden maskeert, zodat uw baby minder snel wakker wordt als gevolg van andere geluiden in de kamer. In dit geval werkt het ook als een barrière voor ander geluid. Veel volwassenen gebruiken zelfs witte ruis om hen ‘s nachts te laten slapen, vooral als ze in een lawaaierige omgeving wonen.

myHummy werkt niet voor mijn baby. Wat kan ik doen?

Het spijt ons dat te horen. : teleurgesteld: geef alsjeblieft niet op! Elke baby is anders en het myHummy-effect hoeft niet altijd direct te zijn. Volgens de feedback van ouders hebben sommige baby’s meer tijd nodig (enkele weken, zelfs een paar maanden) om myHummy te adopteren.
Probeer alle 5 rustgevende geluiden en pas het volume en de afstand aan (de “witte ruis” moet alle andere achtergrondgeluiden dekken). Slaap met myHummy naast je voordat je het aan je baby geeft zodat het je geruststellende geur aanneemt. Probeer je baby in slaap te sussen met myHummy aan, zodat ze eraan wennen. Varieer de tijden dat u myHummy gebruikt. Probeer het overdag aan te zetten, wanneer uw baby zich nerveus voelt. U kunt ook het door u gekozen geluid spelen tijdens het voeden (uw baby zal het geluid van myHummy gaan associëren met het comfort van voeden).
Laat ons weten hoe je verder komt!

Wat is het verschil tussen de twee geluidsapparaten?

Onze myHummy knuffels zijn beschikbaar met twee verschillende geluidsapparaten met verschillende functies afhankelijk van het product.

In tegenstelling tot het standaard apparaat, heeft de slaapsensor twee bijkomende functies:

Non-Stop functie: Het geluidsapparaat blijft gedurende 12 uur continu actief.

Slaapsensor functie: Het geluidsapparaat schakelt automatisch uit na 60 minuten, maar zal opnieuw activeren zodra de baby beweegt of begint te huilen. Genereert de module straling?

Nee, het geluidsapparaat is veilig voor uw kind en produceert geen straling. Het werkt met drie AAA batterijen.

Hoe werkt de slaapsensor?

De slaapsensor heeft een zeer gevoelige microfoon die de eerste tekenen van wakker worden van de baby opvangt. De meeste baby’s roeren en janken voordat ze daadwerkelijk wakker worden, dus myHummy probeert ze weer in slaap te brengen voordat ze volledig wakker zijn. De slaapsensor heeft geen invloed op het voedingspatroon, omdat het niet voorkomt dat een baby wakker wordt als hij honger heeft.

Hoeveel decibel genereert de geluidsmodule?

Het geluidsapparaat bereikt, als hij blijft in het beoogde zakje van je myHummy, een maximaal volumeniveau van 50 dB op 1 meter afstand.

Hoe kan ik de non-stopmodus inschakelen?

Non-stopmodus is alleen beschikbaar in de modellen Premium en Premium-app. Om het te activeren, moet u uw myHummy inschakelen en vervolgens driemaal klikken op de knop. U hoort een korte pieptoon ter bevestiging van de modusverandering. Om deze functie uit te schakelen, schakelt u eenvoudig uw myHummy uit.

Welke batterijen worden aangeraden voor de werking?

Helaas leveren niet alle batterijen de intensiteit die nodig is voor onze geluidsmodules en slaapsensoren Het gebruik van kwalitatief slechte batterijen kan leiden tot storingen of snelle ontlading van de batterijen.

Met dank aan de feedback van onze klanten en onze eigen tests, kunnen we de volgende batterijen zonder beperkingen aanraden:  Varta High Energy AAA. 

Hoe lang gaan batterijen mee en hoe weet ik of ze bijna leeg zijn?

De levensduur van de batterij is afhankelijk van hoe vaak u uw myHummy gebruikt. Volgens onze tests gaan batterijen voor eenmalig gebruik van goede kwaliteit ongeveer 3-4 weken mee. Als de batterijen bijna leeg zijn, worden sommige functies van myHummy beïnvloed en kan uw apparaat bijvoorbeeld na enkele minuten uitschakelen. In Premium-modellen kunt u het batterijniveau controleren via de app.

Zijn myHummy beren geschikt voor de wasmachine?

Al onze myHummy beren zijn geschikt voor de wasmachine. We adviseren echter om een 30°C wasprogramma te gebruiken zodat de myHummy beren hun vorm niet verliezen. Stop ze a.u.b. niet in de droger. Vergeet niet om het geluidsapparaat van tevoren te verwijderen!

APP

Waarom kan ik de app niet downloaden?

De app is compatibel met Android-apparaten versie 4.4 en iOS-versie 8 of nieuwer. Zorg ervoor dat u het juiste besturingssysteem gebruikt.

Er is geen Bluetooth-verbinding met het apparaat. Wat kan ik doen?

Let op: wij verkopen geen hartjes meer met bluetooth-functie.

Het verbindingsbereik van Bluetooth-technologie (met name de “Low Energy” -versie die wordt gebruikt in myHummy) wordt beperkt door twee factoren: de gebruikte bouwmaterialen in het gebouw en de nabijheid van andere elektronische apparaten om u heen. De verbindingsstatus wordt weergegeven door het teddybeer-logo boven aan het scherm.
Als het logo grijs is, betekent dit dat de app niet is verbonden met de beer. Als het logo groen is, is uw mobiele apparaat verbonden met de myHummy. Controleer nogmaals of u de Bluetooth-functie op uw telefoon hebt ingeschakeld, probeer uw mobiele apparaat naar de myHummy te benaderen en wacht even.

Is de app compatibel met de oudere versie van myHummy?

Let op: wij verkopen geen hartjes meer met bluetooth-functie.

De app werkt alleen met het zoemende apparaatmodel: MB01, MB02 – het is een turkoois, hartvormig apparaat met een wit teddybeer-logo in het midden. Onze andere geluidsapparaten kunnen geen verbinding maken met de app.

Welke speciale functies biedt de app?

Let op: wij verkopen geen hartjes meer met bluetooth-functie.

Ons Premium App-geluidsapparaat is uniek op de markt en vereist enkele maanden onderzoek en ontwikkeling. Het beschikt over Bluetooth Low Energy-connectiviteit, waarmee u myHummy kunt bedienen met een mobiele app.
myHummy is de eerste witte slaaphulp op de markt die via Bluetooth met een smartphone kan worden verbonden. Met dit model kunt u uw telefoon gebruiken als afstandsbediening voor uw myHummy. Hier zijn enkele van de extra functies die beschikbaar zijn via de app (dit kan veranderen afhankelijk van de app-versie):

  • De slaapsensor in- en uitschakelen
  • De duur van witte ruis regelen (10 minuten – 12 uur)
  • Gebruik de alarmmodus om ontvangen wanneer baby begint te huilen (binnen Bluetooth-bereik)
  • Gebruik de Nanny-modus om een ​​melding te ontvangen wanneer de baby wakker wordt, wanneer witte ruis is uitgeschakeld (binnen Bluetooth-bereik)
  • Controleer het batterijniveau
  • Selecteer het gewenste geluid
  • Wijzig het volumeniveau
  • Pas de sensorgevoeligheid aan
  • Gebruik de Photo Editor om uw foto’s aan te passen en toe te voegen speciale mijlpalen en stickers

Wat voor soort straling wordt uitgezonden tijdens de app-verbinding?

Let op: wij verkopen geen hartjes meer met bluetooth-functie.

Basis- en Premium-geluidsapparaten zenden helemaal geen golven uit. Premium App-geluidsapparaten (MB01 en MB02) zijn voorzien van een Bluetooth® Low Energy 5.0-module met een maximaal piekuitgangsvermogen van 1,3 mW (1,08 dBm) met een frequentie van 2,4 GHz. Het betekent dat MB01 / MB02 ca. 800 keer minder elektromagnetische straling dan een mobiele telefoon met GSM 900 MHz en 400 keer minder dan een mobiele telefoon met GSM 1800 MHz. Omdat de Bluetooth® Low Energy Module niet continu gegevens verzendt, maar af en toe korte bursts verzendt, is het gemiddelde uitgangsvermogen minder dan 0,2 mW (-6,92 dBm).