Nieuws

Werkt myHummy al meteen vanaf het begin?

Kinderen hebben verschillende manieren om in slaap te vallen. Het doel van het toevoegen van witte of roze ruis aan het avondritueel is om je baby te helpen ontspannen en vredig in slaap te vallen. Maar zullen myHummy-beren vanaf het eerste gebruik werken?

Veiligheid en comfort

Dicht bij een andere persoon zijn is de absolute sleutel voor een baby in het eerste levensjaar. En ouders kunnen baby’s precies geven wat ze nodig hebben om zich veilig en comfortabel te voelen: de warmte van een knuffel, rustgevende geluiden die lijken op die van je baby, zacht licht, constante melktoevoer, droge luier of schommelen.

myHummy is er om te helpen

myHummy-beren geven geluiden af ​​die ontspanning bevorderen bij jonge kinderen (en volwassenen!): witte en roze ruis, moeders hartslag, het geluid van golven en regen. Deze geluiden herinneren je kleintje aan de tijd die hij in de baarmoeder heeft doorgebracht. Vanwege deze geruststellende associatie zullen de meeste pasgeborenen en baby’s snel in slaap vallen met behulp van myHummy. Is er een beter zicht dan een slapende baby?

Klik en slaap

Baby’s hoeven niet te “leren” hoe ze myHummy moeten gebruiken, omdat het geluid van de beer voor hen is alsof ze teruggaan naar hun eerste huis: de baarmoeder. Het is natuurlijk en rustgevend tegelijkertijd. Dit is de reden waarom de meeste baby’s waarschijnlijk in slaap vallen kort nadat u uw myHummy inschakelt, zelfs tijdens het eerste gebruik.

Dr. Harvey Karp

Zwijgende geluiden zijn een van de vijf elementen van de 5S-methode van Dr. Harvey Karp voor het kalmeren van huilende baby’s. Als je een uitzonderlijk overstuur baby hebt, introduceer dan gewoon de resterende elementen van de methode van Dr. Karp (inbakeren, zij- of buikpositie, slingeren en zuigen) en dit zou hen moeten helpen ontspannen. Natuurlijk is de rug de enige veilige positie om te slapen, maar het is de slechtste positie voor het kalmeren van onrust.

Natuurlijk kunnen baby’s behoorlijk kieskeurig zijn en niet elk geluid en elke oplossing werkt voor alle baby’s. Dit is volkomen normaal en het kan soms een paar pogingen kosten om de beste geluidsinstelling van myHummy te vinden die bij uw kleintje past.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *