Nieuws

Wanneer werken myHummy-beren het best?

myHummy-beren zijn uitzonderlijk hardwerkend. Kinderen laten slapen is niet hun enige taak. Hieronder hebben we enkele praktische toepassingen van onze geweldige berenhelden op een rij gezet.

Na de geboorte kunnen myHummy-beren vanaf de eerste levensdag veilig worden gebruikt. Ze worden veel gebruikt in neonatale zorgafdelingen om premature baby’s te helpen zich aan te passen aan onbekende geluiden vanaf de eerste minuten na de geboorte.

Een beer die helpt bij koliek

Tussen 3 weken en het einde van 3 maanden kunnen baby’s last krijgen van koliek. Een van de meest voorkomende symptomen is huilen, dat moeilijk te kalmeren is en dat het geduld van de ouders echt op de proef stelt.

De aanbevelingen van de beroemde kinderarts, Dr. Harvey Karp, kunnen nuttig zijn. De 5S-methode combineert zwijgen, inbakeren, zij- of buikpositie, slingeren en zuigen. Dit zorgt ervoor dat je kleintje zich veiliger voelt en de kans is groot dat de zwijgende geluiden voldoende zijn om je baby te helpen settelen.

De 5S-methode kan worden aangepast aan de behoeften van elke individuele baby. Een draagdoek zal voor sommige baby’s werken, terwijl voor anderen een zachte schommeling in je armen terwijl je op een yogabal stuitert een betere keuze is. Het toevoegen van witte of roze ruis die zowel u als uw baby kan helpen kalmeren, zoals het zien van uw kleintje die lange tijd huilt – en heel weinig wat u kunt doen om tegelijkertijd te helpen – kan ook erg stressvol voor u zijn …

Tandjes krijgen

De tweede moeilijkste tijd voor de baby (en jou!) is tandjes krijgen. Je baby kan kinderziektes hebben tussen de 6 en 30 maanden van het leven. Met gezwollen en pijnlijk tandvlees lijden baby’s en kunnen ze erg prikkelbaar zijn. De 5S-methode en het kalmerende effect van myHummy-beren kunnen ook van onschatbare waarde zijn in deze moeilijke tijd.

Het kan handig zijn om witte en roze ruis te gebruiken om je bijtende baby te kalmeren. Je kunt ook een van de vijf soorten geluiden inschakelen terwijl je met je baby speelt om ze af te leiden van de pijn.

Routine

Veel ouders gebruiken routine als onderdeel van een rustgevend en veilig dagelijks patroon. myHummy beer is een perfecte aanvulling te zijn van uw avond routine of een middagdutje. ‘S Avonds helpt het zoemende geluid het kind soepel over te schakelen naar een staat van ontspanning, terwijl het tijdens een dutje de geluiden van het huis of van buiten blokkeert.

Tijdens een wandeling en in een auto

De grote myHummy-beer biedt een slimme en praktische optie: een extra pluche etui met een bijtring. Je kunt het Humming Heart in het hartvormige zakje steken en eenvoudig aan de kinderwagen of het autostoeltje bevestigen. Dankzij deze optie kunt u nog steeds genieten van de voordelen van de favoriete rustgevende geluiden, zonder extra gewicht toe te voegen aan de veranderende tas of kinderwagen. De oudere kinderen kunnen het echter moeilijk vinden om afstand te doen van het geliefde speelgoed, zodat je misschien niet altijd in staat bent licht te reizen

Oudere kinderen ontspannen

De dagen van de kleuters zijn gevuld met emoties. Dutjes en nachtrust zijn de tijd waarin ze hun batterijen opladen, zodat ze kunnen duiken in spelen en de wereld ontdekken net nadat ze hun ogen hebben geopend. myHummy-beren ondersteunen hun ontwikkeling, omdat ze een favoriet speeltje zijn en een bron van rustgevende geluiden die hen een onderbreking van de opwinding van elke dag geeft.

Beren voor speciale missies

De Smarthearts, de Sleephearts en de Sweethearts helpen niet alleen kinderen. Volwassenen ontdekken ook snel dat wanneer ze de myHummy-beer inschakelen om hun kleintjes in slaap te wiegen, ze ook wegdrijven. Soms zelfs sneller dan hun kinderen. Dit komt omdat witte en roze ruis een effect hebben op mensen van alle leeftijden. Ze helpen stress en spanningen te verminderen en hoofdpijn en slapeloosheid te verlichten.

Sommige mensen zullen zelfs witte en roze ruis gebruiken om hun honden en katten te kalmeren, bijvoorbeeld om stress te verminderen tijdens oudejaarsavondvuurwerk.

Het is waar – myHummy-beren kunnen iedereen helpen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *