OVER MYHUMMY

MyHummy is geen gewone knuffelbeer. We hebben het specifiek ontworpen om de jongsten een rustige slaap te geven. Ons geluidsapparaat produceert “witte ruis”. Deze geluiden zijn bekend bij onze baby’s omdat ze lijken op de geluiden waardoor de baby omgeven wordt in de baarmoeder gedurende 9 maanden. Dat is de reden dat deze geluiden zo kalmerend en fijn voor onze baby’s zijn.

Tenzij anders aangegeven op de betreffende productdetail pagina, wordt de productie van myHummy artikelen uitgevoerd in Europa (Polen).

Alle myHummy dekentjes zijn gemaakt van polyester en katoen.

Onze knuffels zijn gemaakt van minky stof, erg zacht en veilig voor een baby. Deze stof is ook anti-allergeen en stimuleert de zintuigen van de baby.

Ja! Al onze myHummy beren zijn geschikt voor de wasmachine. We adviseren echter om een 30°C wasprogramma te gebruiken zodat de myHummy beren hun vorm niet verliezen. Stop ze a.u.b. niet in de droger. Vergeet niet om het geluidsapparaat van tevoren te verwijderen!

MYHUMMY HART

De slaapsensor heeft een zeer gevoelige microfoon die de eerste tekenen van wakker worden van de baby opvangt. De meeste baby’s gaan huilen en bewegen voordat ze daadwerkelijk wakker worden. MyHummy probeert ze weer in slaap te brengen voordat ze volledig wakker zijn. De slaapsensor heeft geen invloed op het voedingspatroon, omdat het niet voorkomt dat een baby wakker wordt als hij honger heeft.

Het geluidsapparaat bereikt, als hij blijft in het beoogde zakje van je myHummy, een maximaal volumeniveau van 50 dB op 1 meter afstand.

Alle myHummy dekentjes zijn gemaakt van polyester en katoen.

Non-stopmodus is alleen beschikbaar in de modellen Premium en Premium Plus (Bluetooth). Om het te activeren, schakel je de myHummy in en vervolgens klik je driemaal op de knop. Je hoort een korte pieptoon ter bevestiging van de modusverandering. Om deze functie uit te schakelen, schakel je eenvoudig de myHummy uit.

Helaas leveren niet alle batterijen de intensiteit die nodig is voor onze geluidsmodules en slaapsensoren Het gebruik van kwalitatief slechte batterijen kan leiden tot storingen of snelle ontlading van de batterijen.

Met dank aan de feedback van onze klanten en onze eigen tests, kunnen we de volgende batterijen zonder beperkingen aanraden:  Varta High Energy AAA.

De levensduur van de batterij is afhankelijk van hoe vaak je de myHummy gebruikt. Volgens onze tests gaan batterijen voor eenmalig gebruik van goede kwaliteit ongeveer 3-4 weken mee. Als de batterijen bijna leeg zijn, worden sommige functies van myHummy beïnvloed en kan het apparaat bijvoorbeeld na enkele minuten uitschakelen.

In Premium Plus modellen met Bluetooth kun je het batterijniveau controleren via de app.

PROBLEEMOPLOSSING

Als je een myHummy met slaapsensor hebt besteld, heeft deze ook een non-stop functie. Deze wordt geactiveerd met drie klikken op de knop. Wellicht heb je deze per ongeluk geactiveerd. Schakel a.u.b. het geluidsapparaat uit met een klik (ong. 2 sec.). Zodra je het geluidsapparaat weer aanzet (met één klik), zal deze automatisch aan gaan in de slaapsensor modus, één uur lang hummen, en dan langzaamaan stiller worden tot het overgaat in de standby modus.

Als je kind huilt, begint te bewegen, of uitgebreid beweegt, zal het automatisch weer inschakelen gedurende een uur met het laatst gespeelde geluid.

Om deze twee speciale functies te gebruiken, verzoeken wij eerst om te checken of je een myHummy met slaapsensor hebt besteld en ontvangen. Je kunt onze slaapsensor apparaten herkennen aan de turquoise kleur van het apparaat. Als dit niet het geval is, check dan je bestelling om er zeker van te zijn dat je een myHummy MET slaapsensor hebt besteld of neem contact op met onze klantenservice.

Deze storingen komen vaak voor als de batterijen te zwak zijn. Als het probleem ook voorkomt met nieuwe batterijen, neem dan a.u.b. contact op met onze klantenservice.

Zet het geluid harder als je het niet goed hoort. Je kunt ook onze productvideo op onze Facebook pagina bekijken onder ”Video’s” en de geluiden vergelijken met je apparaat.

GEBRUIK EN WERKING

Het verschil tussen onze beren is alleen hun grootte en ontwerp.

Dit is aan jouw kleintje! Sommige kinderen zijn langer aan hun myHummy gehecht en anderen korter. Veel baby’s en kindjes gaan de myHummy ook zien als hun geliefde teddybeer, zelfs wanneer ze de rustgevende geluiden van myHummy niet langer nodig hebben.

Volgens de feedback van ouders stoppen de meeste kinderen met het gebruik van hun myHummy wanneer ze er zelf klaar voor zijn.

Elke baby is anders, dus myHummy slaaphulp kan voor het eerst worden gebruikt in elk stadium tussen de geboorte en 3 jaar oud. We hebben ook veel positieve feedback ontvangen van ouders van oudere kinderen. Zelfs sommige volwassenen kunnen de witte en roze ruis van myHummy gebruiken.

Het is nooit te laat voor een myHummy!

De juiste myHummy voor jouw baby is afhankelijk van het slaapgedrag van je baby. Als je baby alleen problemen heeft met het in slaap komen dan raden we de myHummy met slaapsensor aan.

Wil je de myHummy bedienen met je telefoon, kies dan een myHummy met Bluetooth.

Al onze myHummy knuffels produceren 5 verschillende typen “witte ruis”. De myHummy beren hebben een haardroger geluid, intra-uteriene geluiden met hartslag, zeegolven, stofzuiger en regenval geluid.

Eigenlijk hebben we al een heel veel positieve ervaringen met 3-jarigen en ouderen. Van tevoren raden we aan het uit te proberen met een haardroger. Als je kind kalmer wordt, kun je aannemen dat dit ook zo zal werken met onze myHummy beren.

Je kunt een handleiding video vinden op onze myHummy Facebook pagina onder “Video’s”, en ook op YouTube. De verschillende geluiden worden gepresenteerd.

Witte ruis imiteert het achtergrondgeluid die door baby’s waargenomen wordt in de baarmoeder. Al de omgevingsgeluiden die je duidelijk hoort worden verzacht door de hartslag van de moeder, het ademen en de circulatie van het vruchtwater worden gedeeltelijk vervormd voor de baby. Zelfs als de moeder in een stille omgeving was, is de baby eigenlijk nooit in een stille sfeer in de baarmoeder.

Technisch gezien is “witte ruis” een geluidsmix die elke frequentie binnen het bereik van het menselijk gehoor in gelijke hoeveelheid bevat. Met andere woorden, het is een mix van geluiden, van hoge en lage tonen en elk geluid daar tussenin. De combinatie van verschillende tonen zorgt ervoor dat andere tonen verloren gaan. Onze hersenen hebben moeite met het onderscheiden van deze frequenties door het “continue geluid” hiervan en dus is het geluid van de omgeving minder duidelijk. Het is waar dat witte ruis lijkt op het geluid van een TV of radio, maar het achtergrondgeluid zoals die van een wasmachine, een stofzuiger, een ventilator of waterval kan ook vallen onder de term “witte ruis” en slapen vergemakkelijken voor zowel volwassenen als baby’s.

Dit is een zorg die veel ouders delen. Op basis van slaapdeskundigen en onze eigen ervaring is er echter geen dergelijk risico. Witte ruis kan gemakkelijk worden afgebouwd als uw baby klaar is, bijvoorbeeld door het volume geleidelijk te verlagen. Het is vermeldenswaard dat witte ruis andere geluiden maskeert, zodat uw baby minder snel wakker wordt als gevolg van andere geluiden in de kamer. In dit geval werkt het ook als een barrière voor ander geluid.

Veel volwassenen gebruiken zelfs witte ruis om hen ‘s nachts te laten slapen, vooral als ze in een lawaaierige omgeving wonen.

Geef alsjeblieft niet op! Elke baby is anders en het myHummy-effect hoeft niet altijd direct te zijn. Volgens de feedback van ouders (we hebben er inmiddels al meer dan 700.000 verkocht) hebben sommige baby’s meer tijd nodig (enkele weken, zelfs een paar maanden) om myHummy te adopteren.

 • Probeer alle 5 rustgevende geluiden en pas het volume en de afstand aan (de “witte ruis” moet alle andere achtergrondgeluiden dekken).
 • Slaap met myHummy naast je voordat je het aan je baby geeft zodat het je geruststellende geur aanneemt.
 • Probeer je baby in slaap te sussen met myHummy aan, zodat ze eraan wennen. Varieer de tijden dat u myHummy gebruikt.
 • Probeer het overdag aan te zetten, wanneer je baby zich nerveus voelt.
 • Je kunt ook het gekozen geluid spelen tijdens het voeden (je baby zal het geluid van myHummy gaan associëren met het comfort van voeden).

Onze myHummy knuffels zijn beschikbaar met geluidsapparaten met verschillende functies afhankelijk van het product. De slaapsensor heeft de volgende functies:

Non-Stop functie: Het geluidsapparaat blijft gedurende 12 uur continu actief.

Slaapsensor functie: Het geluidsapparaat schakelt automatisch uit na 60 minuten, maar zal opnieuw activeren zodra de baby beweegt of begint te huilen.

Nee, het geluidsapparaat is veilig voor uw kind en produceert geen straling. Het werkt met drie AAA batterijen.

In het begin, wanneer je kleintjes in nabijgelegen babybedjes slapen, kun je een enkele myHummy-beer gebruiken. De slaapsensor is gevoelig genoeg om harde geluiden op te vangen, zoals een baby die huilt of jammert, zelfs wanneer deze niet direct naast het bed van je baby staat. Houd er echter rekening mee dat onze beren de neiging hebben om de favoriete metgezel van een baby te worden. Naarmate je baby’s ouder worden, zullen ze waarschijnlijk elk hun eigen myHummy willen hebben!

Alléén bij Premium Plus modellen

APP EN BLUETOOTH

De app is compatibel met Android-apparaten versie 4.4 en iOS-versie 8 of nieuwer. Zorg ervoor dat je het juiste besturingssysteem gebruikt.

De verbindingsstatus wordt weergegeven door het teddybeer-logo boven aan het scherm. Als het logo grijs is, betekent dit dat de app niet is verbonden met de beer. Als het logo groen is, is je mobiele apparaat verbonden met de myHummy. Controleer nogmaals of jeu de Bluetooth-functie op je telefoon hebt ingeschakeld, probeer je mobiele apparaat naar de myHummy te benaderen en wacht even.

Het verbindingsbereik van Bluetooth-technologie (met name de “Low Energy” -versie die wordt gebruikt in myHummy) wordt beperkt door twee factoren: de gebruikte bouwmaterialen in het gebouw en de nabijheid van andere elektronische apparaten om je heen.

De app werkt alleen met het zoemende apparaatmodel: MB01, MB02 – het is een turkoois, hartvormig apparaat met een wit teddybeer-logo in het midden. Onze andere geluidsapparaten kunnen geen verbinding maken met de app.

Ons Premium App-geluidsapparaat is uniek op de markt en vereist enkele jaren onderzoek en ontwikkeling. Het beschikt over Bluetooth Low Energy-connectiviteit, waarmee je myHummy kunt bedienen met een mobiele app.
MyHummy is de eerste witte slaaphulp op de markt die via Bluetooth met een smartphone kan worden verbonden. Met dit model kunt je je telefoon gebruiken als afstandsbediening voor je myHummy.

Dit kun je doen met de App:

 • De slaapsensor in- en uitschakelen
 • De duur van witte ruis regelen (10 minuten – 12 uur)
 • Gebruik de alarmmodus om ontvangen wanneer baby begint te huilen (binnen Bluetooth-bereik)
 • Gebruik de Nanny-modus om een ​​melding te ontvangen wanneer de baby wakker wordt, wanneer witte ruis is uitgeschakeld (binnen Bluetooth-bereik)
 • Controleer het batterijniveau
 • Selecteer het gewenste geluid
 • Wijzig het volumeniveau
 • Pas de sensorgevoeligheid aan
 • Gebruik de Photo Editor om uw foto’s aan te passen en toe te voegen speciale mijlpalen en stickers

Basis- en Premium-geluidsapparaten zenden helemaal geen golven uit. Premium App-geluidsapparaten (MB01 en MB02) zijn voorzien van een Bluetooth® Low Energy 5.0-module met een maximaal piekuitgangsvermogen van 1,3 mW (1,08 dBm) met een frequentie van 2,4 GHz. Het betekent dat MB01 / MB02 ca. 800 keer minder elektromagnetische straling dan een mobiele telefoon met GSM 900 MHz en 400 keer minder dan een mobiele telefoon met GSM 1800 MHz. Omdat de Bluetooth® Low Energy Module niet continu gegevens verzendt, maar af en toe korte bursts verzendt, is het gemiddelde uitgangsvermogen minder dan 0,2 mW (-6,92 dBm).