Nieuws

myHummyberen helpen kinderen in slaap te vallen. Hoe werkt dat?

Het lijkt op magie. Een mooie beer van de Smarthearts , de Sleephearts en de Sweethearts is eindelijk aangekomen! Je zet je myHummy dicht bij je kleine peuter, zet hem aan via de app … En plotseling sluit je baby, die het laatste uur heeft gevochten, zijn ogen en gaan uit als een licht.

Een hart dat baby’s in slaap wiegt

myHummy zijn drie families teddyberen uitgerust met hartvormige apparaten. Deze apparaten produceren vijf soorten geluiden, namelijk witte ruis , roze ruis, vruchtwater met mama’s hartslag (het geluid dat baby’s in de baarmoeder hoorden), regen en golven.

Het hart van myHummy beer kan handmatig worden ingeschakeld door erop te drukken of op afstand, via een speciale app (alleen Bluetooth-modellen; de beer maakt verbinding met uw telefoon via Bluetooth Low Energy).

Hoe myHummy helpt uw ​​baby te slapen

Geluiden in de baarmoeder zijn verre van zoete harpmuziek. Integendeel: de baarmoeder is nogal een lawaaierige plek! Het monotone geluid van het stromende navelstrengbloed of het vruchtwater is bij baby’s bekend, vanaf het moment dat ze het kunnen horen.

Nadat kinderen zijn geboren, is het wit en roze geluid dat hen herinnert aan de knusse, vredige en warme omgeving van de baarmoeder. Dit bevordert ontspanning en helpt vrijwel onmiddellijk te kalmeren.

In het begin kiest u ervoor om uw myHummy op een laag volume te gebruiken, om te voorkomen dat uw baby schrikt. Indien nodig kan het volume op afstand worden verhoogd via een app of handmatig door de knop op het hart van de beer ingedrukt te houden totdat het gewenste volume is bereikt.

Ik sta altijd dicht bij je

Witte en roze ruis kalmeren baby’s en kalmeren ze. Aanvankelijk helpt het geluid hen in slaap te vallen en voor langere tijd vredig in slaap te blijven.

myHummy-beren hebben twee zeer handige functies: slaapsensor en non-stopmodus. In de non-stopmodus wordt het door u gekozen geluid maximaal 12 uur continu afgespeeld. In de slaapsensormodus zendt myHummy het door jou gekozen geluid gedurende 60 minuten uit en vervaagt vervolgens geleidelijk tot het uitschakelt en de 12-uur standby-fase ingaat. Wanneer je baby geluid maakt of begint te huilen, zal je gekozen geluid weer zachtjes vervagen. Dankzij deze slimme slaapsensor hoort je baby het rustgevende geluid en zal hij zichzelf waarschijnlijk weer in slaap kalmeren. (De non-stop- en slaapsensorfuncties zijn niet beschikbaar in de basismodellen).

De grootste beren worden geleverd met een handig pluche etui dat het Humming Heart vasthoudt, zodat je het mee kunt nemen voor een wandeling of aan het autostoeltje kunt bevestigen. Met een praktische bevestigingsring (die ook als bijtring fungeert), is het zakje een must-have voor elke kleine reiziger. Nu zijn de rustgevende geluiden binnen handbereik!

Routine

Er wordt gezegd dat jonge kinderen van dagelijkse routine houden, omdat ze zich hierdoor veiliger voelen. Ze associëren zoemende geluiden met veiligheid en ontspanning.

Heel vaak, na een vrij korte tijd van succesvol gebruik van witte of roze ruis, zul je merken dat zodra je myHummy-beer wordt ingeschakeld, je baby zal beginnen af ​​te drijven naar het land van dromen. Dit gunstige effect van ruis kan worden gebruikt tijdens uw weinig avond rustgevende ritueel om hen voor te bereiden voor een rustige nachtrust.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *